Aloe Vera Jel 250 ML Orjinal İthal Korea

ALOE VERA JEL



NEMLENDİRİCİ - YATIŞTIRICI

250 ML
SHİLABO
%98 ALOE VERA



İTHAL ÜRÜN -  KORE
ORJİNAL BARKOD GTIN
8680716086028

 

Mağazamızdan Yapacağınız

 

100 TL ve Üzeri

Alışverişlerinizde

Kargo Ücretsizdir

 

ALOE VERA JEL -İTHAL - 250 ML - YÜZDE 98 ALOE VERA - ORJİNAL

Sağlık ve Kozmetik Kategorisinde listelenen ürünlere ilişkin reklam ve ilanların  kullanıcıları yanıltıcı , eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi ve özellikle hastalık olarak kabul edilen ve tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği , tedavi ettiği yada tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmesini yasakladığından ürün açıklamalarını yazmak yasaktır.  

Tuanadogalyasam.com  aracılığı ile satılan ürünlerin hepsi bitkisel gıda takviyesidir. ilaç yerine kullanılamaz. Site içerisinde yer alan yazılar sadece tavsiye ve bilgi amaçlıdır. Uygulamaların sorumluluğu  tuanadogalyasam.com ‘a ait değildir. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aloe Vera Jel 250 ML Orjinal İthal Korea Cildimiz ve saçlarımız için hayli faydalı olan aloe vera jeli Hem kuru ciltlere nem sağlamak, hem de güneş yanıklarına karşı cildi teskin edip yumuşatmak için En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda ALOEVERAHEL
Aloe Vera Jel 250 ML Orjinal İthal Korea

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.