Cilt Bakım Yağı Talya Elit Yağ

Talya Elite

Cilt Bakım Yağı

Cildimizin ihtiyacı her mevsim farklılık gösterir. Yazın güneşten, kışın ise soğuktan yıpranan cildimizin yeniden parlaması, canlanması, nemini geri kazanması, daha sağlıklı ve genç görünmesi için bakımına önem vermelisiniz. Kaynağı doğa olan, her biri cildimiz için ayrı bir mucizevi etkiye sahip yağların bir araya getirilmesiyle oluşturulan "Talya Elite Cilt Bakım Yağı” ile büyük harcamalar yapmadan cildinize gereken özeni gösterebileceksiniz.

Cildinizi temizlemek, canlandırmak, nemlendirmek ve korumak için ayrı ayrı cilt bakım ürünü kullanmak yerine bu doğal ürünle tüm bu sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

Argan ve üzüm çekirdeği yağı gibi antioksidan etkiye sahip yağlarla hücre yenilenmesini sağlayıp cildinizi canlandırabilir,

Avakado ve ceviz yağı ile cildinizi nemlendirip elastikiyetini arttırabilir,

Kayısı çekirdeği ve jojoba yağı ile cildinize parlaklık ve canlılık kazandırabilir,

Mavi anemon çiçeği ve biberiye yağı ile cildinizi sıkılaştırabilir ve aknelerin görünümünü hafifletebilirsiniz.

Bileşimi : Argan, mavi anemon, avakado, biberiye, heliantus, kayısı çekirdeği, jojoba, üzüm çekirdeği, ceviz, zeytin yağları ve E vitamini.

Kullanım önerisi : Parmak uçlarıyla cilde masaj yapılarak uygulanır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cilt Bakım Yağı Talya Elit Yağ Cildimizin ihtiyacı her mevsim farklılık gösterir. Yazın güneşten, kışın ise soğuktan yıpranan cildimizin yeniden parlaması, canlanması, nemini geri kazanması, daha sağlıklı ve genç görünmesi için bakımına önem vermelisiniz. En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda talyacilt
Cilt Bakım Yağı Talya Elit Yağ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.