Çörek Otu Yağı Kapsülü Softjel

Çörek Otu Yağı Softgel Kapsül

1000 mg

80 SoftJel

çörek otu yağı kapsülü soft jel soft gel balen

 

 
Çörek otu, Vatanı Türkiye olup buradan önce orta doğu ve kuzey Afrika ülkelerinde sonrada dünyanın hemen her yöresine yayılmıştır. Çörek otu 2000 seneden daha uzun bir zamandır. Yağ asitleri bakımından oldukça zengin olan çörek otu 35 sabit yağ 0,5 uçucu yağ  içermektedir. 8-10’nu Omega-6-yağ asidi, 8-12 oleik asit, 4-6 palmitin asit ve az miktarda da palmitinol asit, myristin asit, stearin asit, ve gama-linolen asittir. Eter yağ(uçucu) türevleri ; nigellon semohiprepinon (veya kısaca nigellon),p-cymen, alfa-pinen, beta-pinen, sabinen, limonen, 1,8-cineol, alfa-terpinen, artemisiaketon, sabinenhidrat, linalool, borneol, karvon, thymol, karvakrol, beta- thujon, bornylasetat ve thymohydrochinon. Vitaminlerden; beta-karotin (provitamin A), biotin (vitamin H), folasidi, B1, B2, B6, ve C. Minerallerden; magnesiyum, selen, çinko içerir. İçeriğindeki en önemli  bileşimler ise thymol türevleridir. Bu aktif maddeler  bağışıklık sistemi üzerindeki yardımcı T-hücrelerin sayısında ve aktivesinde belli  bir oranda  artış sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım Önerisi:
• Yetişkinler için günde 3 kez 1 veya 2  kapsül, yemeklerden sonra alınması tavsiye edilir.
• Doz aşımında alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Beklenmeyen bir etki göründüğünde tıbbi yardım alınız.
• Serin ve rutubetsiz ortamlarda muhafaza ediniz.

Ambalaj: 1000 mg X 80 Bitkisel Kapsül

Ürünlerle ilgili ek bilgiler: Ürünümüz hiç bir katkı maddesi içermemektedir.  Doğadan alınan renk ve kokusunu korumaktadır. Renk ve koku çeşitli fiziksel etkenlere göre değişmektedir. Bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları ürünün renk, tat ve kokusunu etkilemektedir.  Ürünlerimizde yapay koku, tat ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeple ürünlerimizde standart bir koku, tat ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden farklı olabilir. Ürünlerimizin saflığı ve doğallığı firmamız güvencesindedir.  Kapsüllerimiz tamamen bitkisel orijinlidir.  Hayvansal hiç bir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir. Ambalaj olarak , ürünü ışıktan korunma amacıyla amber renkli,  sağlığın ve doğallığın temsilcisi olan cam kullanılmaktadır. Ekstrakt, ürünün içerisindeki aktif maddenin modern ekstraksiyon işlemleri ile oluşturulan, bitkinin kendisine ait bileşenlerdir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çörek Otu Yağı Kapsülü Softjel Çörek Otu Yağı SoftJel kapsülü Balen Güvencesi ile Resmi Satış Sitesi 90 SoftJel 25 TL Kapıda Ödeme İmkanı ile En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda corekotu002
Çörek Otu Yağı Kapsülü Softjel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.