DERMADERM SİVİLCE TEDAVİ KREMİ

DERMADERM SİVİLCE TEDAVİ

KREMİ 100GR

 

Dermaderm bitkisel sivilce kremi sivilceye neden olan P. Acne bakterisine karşı savaşır. Sivilcelerin oluşmasına neden olan yağlanmaya karşı cildi dengeler. Formülünde bulunan anti-bakteriyel bitki özleri sayesinde siyah noktalara karşı etkilidir. Düzenli kullanımda sivilce ve siyah nokta oluşumuna karşı etkilidir.
Formülünde %5 Antibakteriyel Tea Tree (Çay Agıcı) özü bulundurur.
Tea Tree(Çay Ağıcı) Avusturalya kıtasında doğal olarak yetişen ve bilinen en güçlü doğal deri antiseptiğidir. Yapılan klinik çalışmalarda Tea Tree ekstrası sivilce üzerinde en az Benzoyl Peroxide kadar etkili olduğu gözlenmiştir. Fakat Benzoyl Peroxide kullanımında ortaya çıkan cilt kuruluğu ve tahriş Tea Tree kullanımında görülmez. Bundan ötürü Tea Tree sivilce ve benzeri cilt problemlerinde güvenle kullanılır. Dermaderm Sivilce Kremi formülasyonunda %5 Tea Tree ekstresi bulundurur. Ayrıca formülünde bulunan Aloe Vera, Pantenol ve Allantoin sayesinde sivilcelerin neden olduğu tahrişlerin giderilmesinde önemli rol oynar.
 
Kullanım: Arzu edilen her an sivilce olan bölge Dermaderm Mendil ile temizlenir. Göz bölgesine yaklaştırmayınız.
 
(ENG)
A convenient way to deep clean skin on-the-go! With Herbal Extracts, these pre-moistened wonders remove dirt, oil, and bacteria leaving skin clean and fresh throughout the day. Fights acne-causing bacteria and thoroughly cleanses skin and removes black-heads. Keeps skin oil-free and shine-free anytime throughout the day - perfect for travelers and those on-the-go.
Directions: Sweep lightly over skin anytime day or night, Avoid eye area

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
DERMADERM SİVİLCE TEDAVİ KREMİ dermaderm sivilce tedavi kremi 100gr En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 423
DERMADERM SİVİLCE TEDAVİ KREMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.