DOĞAL BEBE YAĞI PAPATYA ÖZLÜ 180 ML ERKEK BEBEK

DOĞAL BEBE YAĞI

NATURAL BEBE YAĞI

YOĞUN PAPATYA & CALENTULA ÖZLÜ

THALİA

180 ML

ERKEK BEBEK-BLUE

THALIA Bebe Yağı, doğumdan itibaren kullanıma uygun doğal ve saf formülü ile bebeğinizin cildinin nemlenip yumuşamasına ve beslenip rahatlamasına destek olur.

Bebeklerin hassas cildini yağlılık hissi bırakmadan nemlendirir. Cilde hızla nufüz eder , cilt bariyerini destekler, derinlemesine ve kalıcı olarak nemlendirir.

Bebek bakımının yanı sıra alt temizliği ve bebek masajı için ideal bir üründür. Özellikle banyodan sonrakarın ve sırt bölgesine yapılan masaj, uyumakta zorlanan bebeğinizi rahatlatır. Anne ve bebek arasındaki duygusal bağı eşsiz bir şekilde tamamlar.

Pratik, pompalı şekli, her kullanımda, doğru yağ miktarının kullanımını sağlar.

İçerisindeparaben, parafin,alkol, boya yada koruyucu madde barındırmaz.

Annelerin ve anne adaylarının kuru, yıpranmış, çatlak cilt bakımı için de idealdir.

Kullanım Şekli:

Avucunuzun içine az miktarda bebek yağını püskürtün, masaj için bebeğinizin vücuduna sürmeden önce ürünü biraz elinizde ısıtın. Bebeğinize masaj yaparak uygulayınız.Yenidoğandan itibaren tüm bebek ve çocukların kullanımı için uygundur.

 


DOĞAL HAMMADELER İLE ÜRETİLMİŞTİR

Kostik ve Paraben içermeyen formülü ile cildinizle dost bir üründür.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
DOĞAL BEBE YAĞI PAPATYA ÖZLÜ 180 ML ERKEK BEBEK Doğal Bebe Yağı Natural Bebek Yağı 180 ML Papatya Özlü Erkek Bebek En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda BEBEYAGI
DOĞAL BEBE YAĞI PAPATYA ÖZLÜ 180 ML ERKEK BEBEK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.