Dar-ı Fülfül - Darıfülfül - 100 gr

 

Dar-ı Fülfül - Darıfülfül

 

Dar-ı Fülfül Darıfülfül 

Dünya mutfaklarında karabibere alternatif olarak kullanılan Dar-I fülfül, ülkemizde mesir macununun içeriğinde olması ile tanınır. Mide ve bağırsak rahatsızlıklarında, gastritte çiğnenip yutularak kullanılır. Terletici ve vücudu ısıtıcı etkisi vardır. Göğsü yumuşatmaya, nefes darlığı ve soğuk algınlığına iyi gelir. Kuvvet verme, cinsel gücü arttırmaya yardımcı olur.
 
Long pepper is being used as an alternative for black pepper in the world kitchen. In Turkey, it is known as an ingredient of a traditional Turkish paste called "Mesir Macunu”. The plant is good for stomach and intestine discomforts. If it is chewed and swallowed, it is good for gastritis. It has an effect of respiration, smoothing respiratory discomforts, common cold, strengthening. It also has aphrodisiac effect.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dar-ı Fülfül - Darıfülfül - 100 gr Dar-ı Fülfül, Darıfülfül, baharat, satın al, sipariş ver En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda baharatdari Dar-ı Fülfül - Darıfülfül -  100 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.