ELOSE JASMİN EXTRACT SHAMPOO 750ML

ELOSE JASMIN EXTRACT

SHAMPOO 750ML

 
elose Yasemin Özlü Şampuan saçında dökülme ve incelme problemi olan bay ve bayanlar için üretilmiştir. Yeniden yapılandırıcı şampuan içerisinde bulunan vitamin ve bitki özleri sayesinde saçlarınıza hacim kazandırır. Şampuanın içerisinde bulunan bitki özleri ve vitaminler  zayıflayan, yıpranmış saçlarınızı onarır ve canlılık kazandırır. Her gün kullanılır, ıslak saça masaj yaparak uygulanır ve saç derisinde 2 dakika bekletildikten sonra durulanır. Saçınız çok kirli ise ikinci sefer uygulanır. Kullanımı: Saç iyice ıslatılır, Saç köpürmesine yetecek miktarda şampuan avuç içine alınır ve masaj yaparak saç ve saçlı deri köpürtülür. Saç derisinde 2 dakika bekletilir ve durulanır. Saç ve saç deriniz tamamen temizlenmemiş ise ikinci kez uygulanır ve durulanır. Uyarılar: Gözle temas ettirmeyiniz, gözle temas oluşursa, bol su ile durulayınız. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Haricen kullanılır.

elose Jasmine Extract Shampoo is developed for men and women with thinning hair. Revitalizing shampoo combines a unique cleansing and body building formulation to bathe your scalp with essential herbal extracts and vitamins. Revitalizing shampoo stimulates and restores health, structure and vitality to thin, fine or damaged hair. Shampoo daily, gently massage onto moistened hair and scalp, leaving on for 2 minutes before rinsing. A second application may be made if desired. Directions: Wet hair thoroughly. Apply a small, quarter-sized dab of shampoo to hair. Massage onto scalp and leave on hair for approximately 2 minutes to improve effectiveness. Rinse out thoroughly. Repeat if necessary. Warnings: When using this product, avoid contact with the eyes. If contact occurs, rinse eyes thoroughly with water. For external use only.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ELOSE JASMİN EXTRACT SHAMPOO 750ML elose jasmin extract shampoo 750ml En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 440
ELOSE JASMİN EXTRACT SHAMPOO 750ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.