ELOSE WHEAT EXTRACT BALSAM

ELOSE WHEAT EXTRACT

BALSAM

 
elose Bugday Yağı Özlü Saç Kremi saçında dökülme ve incelme problemi olan bay ve bayanlar için özel olarak üretilmiştir. Saçları yeniden yapılandırıcı krem içerisinde bulunan vitamin ve bitki özleri sayesinde saçlarınıza hacim kazandırır. Kimyasal boyalar ve dış etkenlere maruz kalan saç ve saçlı deri genellikle cansızlaşır ve ekstra bakıma ihtiyaç duyar. elose Bugday Yağı Özlü Saç Kremi saçlara ve saçlı deriye vitamin ve bitki özleri ile nüfuz ederek saçlara gereken bakımı sağlar. Saçları kökünden ucuna besleyerek dökülmelere karşı dirençli kılar.

Kullanım: Saç ve saçlı deri şampuan ile temizlendikten sonra Bugday Yağı Yağı özlü Krem saçlara  masaj yapılarak yedirilir ve durulanır. Bu ürünün  maksimum etkili olması için uzmanınızın tavsiye ettiği elose bitkisel şampuanla beraber kullanılmasını tavsiye ederiz.

Hair that is damaged from chemical processes or styling appliances often needs extra helps to maintain a healthy look and feel. Even hair that is naturally long, thick or wavy may require special treatment to restore the manageability and shine of healthy hair. elose Herbal Conditioner infuses hair with essential vitamin and treatment ingredients to correct and restore chemically treated or relaxed hair. It is specially formulated to revitalized hair color, liveliness and shine. This highly conditioning yet clean- rinsing formula protects hair color vitality and won't strip or reverse chemical processes.
Directions: After shampooing, massage elose Herbal Conditioner into hair and work evenly through ends. Rinse thoroughly. For best results, use with elose Herbal Shampoo


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ELOSE WHEAT EXTRACT BALSAM elose wheat extract balsam En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 442
ELOSE WHEAT EXTRACT BALSAM

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.