Ebru Şallı Avocado Yağlı Saç Bakım Yağı

 Avocado Yağlı Saç Bakım Yağı

Durulama Gerektirmez

75 mL

Ebru Şallı

Avocado Yağı, Organik Argan Yağı ve Organik Jojoba Yağı gibi pek çok değerli besleyici yağ ihtiva eden Ebru ŞALLI by THALIA Saç Bakım Yağı saçlarınıza derinlemesine nüfuz ederek ekstra parlaklık ve onarım kazandırmak için geliştirilmiştir.

Bu ürün, saçlarınızı ağırlaştırmadan besler ve saç tellerini pürüzsüz bir görünüme kavuşturmak için destek olur. Avocado yağının eşsiz nem verme özelliği sayesinde saçlarınızı besler ve saçınızın ihtiyacı olduğu nemi geri kazanmasınza yardımcı olur.

Ayrıca, saçlarınızın elastikiyetini arttırır ve saç yapısını yeniler, elektriklenmeyi önler, bu şekilde kusursuz bir bakım sunar.

Avocado Yağı ve Organic Argan Yağı içeriği ile Omega 3 ve Omega 9 yağ asitleri, saç teli ve kökleri tarafından hızla emilerek zarar görmüş yıpranmış saçı onarmaya ve yenilemeye yardımcı olur, böylelikle dönemsel saç dökülmelerine karşı da etkilidir.Ebru ŞALLI by THALIA
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ebru Şallı Avocado Yağlı Saç Bakım Yağı Avocado Yağlı Saç Bakım Yağı durulama Gerektirmez 75 mL Ebru Şallı En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thaliaebru02
Ebru Şallı Avocado Yağlı Saç Bakım Yağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.