FİYTO BUĞDAY VE ISIRGAN ÖZLÜ SAÇ KREMİ 500ML

FİYTO BUĞDAY VE ISIRGAN

ÖZLÜ SAÇ KREMİ

500 ML

 

FİYTO BUĞDAY ÖZLÜ SAÇ KREMİ 500 ML
Bu ürün saç güçlendirici ve onarıcı etkinliği kanıtlanmış buğday yağı ve ısırgan özünden üretilmiştir. Formülasyonu tamamen doğaldır. Fön, kimyasal boya ve diğer kimyasal etkenlerden dolayı zayıflamış ve yıpranmış saçları onarır. Saç uçlarında oluşmuş kırıkların giderilmesinde maksimum etki sağlar. Zayıf ve ince telli saçları kalınlaştırır. İçeriğinde bulunan BİOTİN sayesinde saç dökülmesine karşı etki sağlar.
Uzamayan saçları besler ve hızlı uzamasını destekler.

FİYTO BUĞDAY VE ISIRGAN ÖZLÜ SAÇ KREMİ KULLANIM ŞEKLİ
Nemli saça duş sırasında ya da sonrasında hafifçe masaj yaparak uygulayınız. 2-3 dakika beklettikten sonra durulayınız. Etkili sonuç için haftada 3 kere kullanılması önerilir. Bu ürünün daha etkili olması için Fiyto bitkisel şampuanlarla beraber kullanılması gerekir.

 

İÇERİĞİ: BUĞDAY TOHUM ÖZÜ ,BİOTİN, TAMAMEN DOĞAL BİTKİ  ÖZLERİ İHTİVA EDER


 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
FİYTO BUĞDAY VE ISIRGAN ÖZLÜ SAÇ KREMİ 500ML Fiyto Buğday ve Isırgan Özlü Saç Kremi, Bay ve bayan saç dökülmesini engellemek üzere, saf ve doğal B vitaminleri içeren Buğday ruşem yağı ve Isırgan özünden üretilmiştir. Isırgan özü saç köklerine beslenmeleri için gerekli olan demir çinko ve vitaminleri sağlar. En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 431
FİYTO BUĞDAY VE ISIRGAN ÖZLÜ SAÇ KREMİ 500ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.