Fiyto Ginseng Özlü Bitkisel Şampuan

FİYTO GİNSENG ÖZLÜ ŞAMPUAN
Saç dökülmelerine karşı losyon hediyeli

Fiyto Gingseng Özlü Şampuan 500 Ml.+Losyon Saç Uzamasını Destekleyen Formül Zayıf ve dökülen saçlar için Fiyto şaç dökülmesine karşı ginseng özlü bitkisel şampuan ve saç serumu, saç derisini harekete geçirerek daha üretken olmasına yardımcı olur. İçeriğindeki eşsiz vitaminler ve doğal bileşenler sayesinde düzenli kullanıldığı taktirde, saç dökülmesini önlemesine, saçların daha hızlı uzamasına ve güçlenmesine, saçların sıkılaşması ve gürleşmesine, saç derisindeki irritasyonun giderilmesine, saç sayısının arttırılmasına yardımcı olur. Fiyto Gingseng Özlü Şampuan saçında dökülme ve incelme problemi olan bay ve bayanlar için üretilmiştir. Yeniden yapılandırıcı şampuan içerisinde bulunan vitamin ve bitki özleri sayesinde saçlarınıza hacim kazandırır. Şampuanın içerisinde bulunan bitki özleri ve vitaminler zayıflayan, yıpranmış saçlarınızı onarır ve canlılık kazandırır. Hergün kullanılır, ıslak saça masaj yaparak uygulanır ve saç derisinde 2 dakika bekletildikten sonra durulanır. Saçınız çok kirli ise 2. sefer uygulanır. En verimli sonucu almak için Fiyto Saç Dökülmesine karşı serum ile beraber kullanılması önerilir. Fiyto Gingseng Özlü Şampuan, içindeki multivitaminler, doğal bitki özleri, E vitamini ve Biotin gibi maddeler sayesinde saç derisini besler. Saçları kökünden güçlendirir. Saçların parlak ve canlı görünmesini sağlar.
Kullanımı: Saç iyice ıslatılır. Saç köpürmesine yetecek miktarda şampuan avuç içine alınır ve masaj yaparak saç ve saçlı deri köpürtülür. Saç derisinde 2 dakika bekletilir ve durulanır. Saç veya saç deriniz tamamen temizlenmemiş ise 2.kez uygulanır ve durulanır. Fiyto Ginseng Özlü
 
Losyon: Saç dökülmesine karşı tamamen bitki özleri kullanılarak üretilmiştir. Saç derisinde dökülmeye neden olan ortamın ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Saçların sağlıklı ve hızlı uzamasını destekler. Saç dökülmesine karşı en iyi sonucu almak için Fiyto Ginseng Özlü Şampuan ile beraber kullanılmalı ve haftada en az 3 kez uygulanmalıdır. Kullanımı: Banyo yapmadan 20 dakika önce saç diplerine iyice yedirilir ve parmak uçları ile masaj yapılır. Daha sonra saçlar Fiyto Ginseng Özlü Şampuan ile yıkanır. Uyarı: Göze temas ettirmeyiniz. Gözle temasında bol su ile durulayınız. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız. Haricen kullanılır.
 
Ambalaj: • 500 ml. Bitkisel Şampuan • 75 ml. Bitkisel Losyon



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fiyto Ginseng Özlü Bitkisel Şampuan Fiyto Ginseng Özlü Bitkisel Şampuan En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda themra1005
Fiyto Ginseng Özlü Bitkisel Şampuan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.