Fiyto Sarmaşık Özlü Şampuan

Fiyto Doğal Sarmaşık Özlü Bitkisel Şampuan 500mL + 75mL Losyon Hediyeli

Saçlarınız Hızlı Uzasın 2 Aylık Bakım Seti

Sarmaşık Özlü SAÇ Serumu Hediyeli

Fiyto sarmaşık Özlü Şampuan , saçlarında uzama proplemi olan bayanlar  için üretilmiştir. Yeniden yapılandırıcı şampuan içerisinde bulunan vitamin ve bitki özleri sayesinde saçlarınıza hacim kazandırır. Şampuanın içerisinde bulunan bitki özleri ve vitaminler zayıflayan, yıpranmış saçlarınızı onarır ve canlılık kazandırır. Hergün kullanılır, ıslak saça masaj yaparak  uygulanır ve saç derisinde 2 dakika bekledikten sonra durulanır. Saçınız çok kirli ise ikinci sefer uygulanır. En verimli sonucu almak için Fiyto Saç Uzatıcı losyon ile beraber kullanılması önerilir.

Kullanımı :

Saç iyice ıslatılır,  saç köpürmesine yetecek miktarda şampuan avuç derisinde 2 dakika bekletilir ve durulanır.  Saç ve saç deriniz tamamen  temizlenmemiş  ise ikinci kez uygulanır ve durulanır.

Uyarılar :

Gözle temas ettirmeyiniz, gözle temas oluşursa , bol su ile durulayınız. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın. Haricen kullanılır.

Bileşimi :

Amononium Lauryleth Sulfate,  Ammonium lauryl sulfate, glycol distearate, cocoamide MEA, Cetearyl Alcohol, cocamidopropyl betaine, PEG-15-COCO Polyamine, propylen glycol, guar hydroxproply trimonium chloridei dexpanthenol,parfume, acide citriquei deionized water.

  

Fiyto Doğal Sarmaşık Özlü Bitkisel Losyon 

Boyalı ve Yıpranmış Saçların hızlı uzamasını destekler.

Fiyto saç losyonu içerisinde bulunan %100 doğal hammaddeler sayesinde saçları güçlendirir ve saçların daha uzamasını sağlar. Maksimum etki için Fiyto Bitkisel Şampuan ile beraber kullanılması tavsiye edilir.

Kullanım : Banyo yapmadan 20 dakika önce saç diplerine masaj yaparak uygulanır. Fiyto şampuan ile durulanır. En iyi sonuç için haftada en az 3 defa uygulanması gerekir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fiyto Sarmaşık Özlü Şampuan fiyto sarmaşık özlü şampuan 500 ml İndirimli Geç uzayan Saçlara En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda fiytosarmasik Fiyto Sarmaşık Özlü Şampuan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.