KAFUR KREMİ

KAFUR KREMİ

MASAJ KREMİ

 
Kafur agaci , Lauraceae (defnegiller) familyasindan vatani, Güney Çin, Güney Japonya ve Formoza gibi uzak dogu olan, 20-30 m uzunluga ulasabilen, tabii ormanlar meydana getiren agaç türüdür. Kafur agaci uzun yillar (2000 yil) yasar. Tropik bölgelerde kültürü yapilir. Agacin yapraginda, gövde kabugunda ve odununda bulunan yag hücrelerinde Camphora (kafur) meydana gelir ve yasli gövdelerde yariklar içersinde kristallesir. Sonra dal ve gövdelerinin su buhari distilasyonu ile kafur elde edilir.

Bitkiden elde edilen uçucu yağ kısmı medikal amaçlarla kullanılmaktadır. Bunun haricinde nadiren ağacın kabuğu da kullanılmaktadır.

Günümüzde kafur sıklıkla analjezik (ağrı kesici ve anti-pruritik (kaşıntıyı giderici) olarak kullanılmaktadır. Kafur, ticari olarak satılan bazı preparatlarda genellikle ökaliptus ve mentol gibi uçucu yağlarla kombine edilerek kullanılır. 



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
KAFUR KREMİ Kafur Kremi Masaj Kremi Orjinal En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda KAFURKREMI KAFUR KREMİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.