Kalsiyum Magnezyum Çinko

Kalsiyum

Magnezyum

Çinko

60 adet

Açıklama

 

 

Vücuttaki pek çok işlevin yerine getirilmesinde kalsiyum mineraline ihtiyaç duyulmaktadır. Kalsiyumun %99’u kemiklerde bulunur ve eksikliğinde ciddi sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Kalsiyum, kas ve sinir hücreleri, kanın pıhtılaşması, hormonal  faaliyetlerin devamı için gereklidir. Magnezyum, hücrelerde en çok bulunan minerallerdendir. Enerji metabolizması, kas ve sinir fonksiyonlarının sürdürülmesi, kalp sağlığı ve pek çok doku için gereklidir. Kalsiyum ile beraber kemik sağlığında önemli rol oynar. Çinko, protein, karbonhidrat, yağ, nükleik asit ve diğer mikrobesinlerin sentezlenmesi ve yıkımı için ihtiyaç duyulan 300’den fazla enzimin yapısında yer almaktadır. Her üç mineral de kemik sağlığının korunmasına yardımcıdır. 
 

İçerik

 Kalsiyum-Magnezyum-Çinko

Kullanım Şekli

Yetişkinler için günde 3 kapsül alınması tavsiye edilir.

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kalsiyum Magnezyum Çinko Balen kalsiyum magnezyum çinko tablet kapsül En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda balen02
Kalsiyum Magnezyum Çinko

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.