Medikal Masaj Yağı Talya Elit Yağlar

Talya Elite Medikal Masaj Yağı

Modern yaşamın gereği gittikçe ağırlaşan iş ve sosyal yaşam şartları, hareketsiz yaşam tarzı, sigara ve kötü beslenme iskelet sistemimizde birçok soruna yol açıyor. Toplum olarak vücut ağırlığımızın gittikçe artması başta bel ve sırtta olmak üzere, yaşam kalitemizi düşüren ağrılara neden oluyor.Özellikle bilgisayar başında çalışan kesim bu ağrıları çok daha fazla yaşıyor.

Günlük yaşamınızı zorlaştıran bu ağrılardan "Talya Elite Medikal Masaj Yağı” ile kurtulabilirsiniz. Talya Elite Medikal Masaj Yağı; vücutta esneklik ve rahatlama sağlayan ısıtıcı etkili aromatik yağlar ile cildi besleyen, nemlendiren bitkisel yağlar içerir. Tutulan adelenin rahatlamasına yardımcı olur.

Kekik ve biberiye yağı, içerisinde bulunan karvakrolden dolayı aneljezik etki göstererek ağrıyı hafifletirken,

Nane ve lavanta yağı, vücudumuzdaki kan damarları üzerindeki baskıyı gevşeterek ağrıları hafifletir.

Çörek otu, alabalıkve pelesenk yağı, sırt, bel ve romatizmal ağrıların giderilmesine destek olmaktadır.

Okaliptüs yağı’nın özellikle spor yaralanmalarına, kasılma ve burkulmalara iyi geldiği bilinmektedir.

Bileşimi : Alabalık, biberiye, çörekotu, karabaş, karabiber, kekik, pelesenk, heliantus, defne yaprağı, lavanta, nane, okaliptüs yağları.

Kullanım önerisi : Tutulan adelenin rahatlaması için masaj yapılarak uygulanır. 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Medikal Masaj Yağı Talya Elit Yağlar Günlük yaşamınızı zorlaştıran bu ağrılardan “Talya Elite Medikal Masaj Yağı” ile kurtulabilirsiniz. Talya Elite Medikal Masaj Yağı; vücutta esneklik ve rahatlama sağlayan ısıtıcı etkili aromatik yağlar ile cildi besleyen, nemlendiren bitkisel yağlar içerir. Tutulan adelenin rahatlamasına yardımcı olur. En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda talyamedikal
Medikal Masaj Yağı Talya Elit Yağlar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.