ORGANİK ARGAN YAĞLI LOSYON THALİA

ORGANİK ARGAN YAĞLI LOSYON

 

Argan Yağlı Losyon

Yoğun Bakım

THALIA Organik Argan Yağı ve Hyaluronic Asit losyonu cildinize hızla emilen esnek ve pürüzsüz bir cilt için mükemmel bir bakım sunar.

THALIA Yoğun Bakım Losyonu

% 100 Organik Argan yağı içeriği ile eşsiz bir nemlendirme ve bakım sağlarken, cildinizin kaybettiği nemi geri kazanmasına yardımcı olur. Hyaluronic Asit içeriği ile de cildinizde bariyer görevi görerek kazanılan nemin korunmasına yardımcı olur. Cildinizin derinlerine kadar nüfuz eden THALIA Yoğun bakım losyonu hava değişimleri ve çevresel etkenler sebebi ile kaybettiği doğal görünümünün kazanılmasına yardımcı olur.

Organik hammadde içeriği ve doğal özleri ile size gün boyu yoğun bakım sağlar.

• Organik Argan yağı ile cildinize gün boyu bakım yapar.
• Hyaluronic Asit cildinizin kaybettiği nemi geri kazanmasına ve bırakmamasına yardımcı olur.
• İçeriğindeki soya proteini ile cilt ışıldar ve bakımlı görünür.

Kullanım Önerileri: Cildinizin gün boyu yoğun bakım yapmasını istiyorsanız her gün kullanmalısınız. Özellikle cildinizi yorgun ve bakımsız hissettiğiniz anlarda kullanabilirsiniz. Cildinizin yoğun bir şekilde neme ihtiyaç duyduğu dirseklere, topuklarınıza, karın bölgenize, bacaklarınıza, guaranteed omuzlarınıza ve kollarınıza mükemmel bakım sağlar. Dışarı çıkmadan vücudunuzu nemsiz bırakmamak için her zaman uygulayabilirsiniz.

300 mL




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ORGANİK ARGAN YAĞLI LOSYON THALİA ORGANİK ARGAN YAĞLI LOSYON YOĞUN YOĞUN BAKIM LOSYON Thalia Cilt Bakım Ürünleri Talya Tuana En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thalia22
ORGANİK ARGAN YAĞLI LOSYON THALİA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.