SANFİYTO KAPEĞE KARŞI ŞAMPUAN 500 ML % 2 ZİNK PYRİON İÇERİR

SANFİYTO KEPEĞE KARŞI

ŞAMPUAN 500ML % 2 ZİNK

PYRİON İÇERİR

 
Sanfiyto kepek önleyici & saç güçlendirici şampuan kepek oluşumunu engeller ve saçları güçlendirir. Sanfiyto içinde bulunan %2 zink pyrithione, bitki özleri sayesinde saç köklerini güçlendirir ve kepek problemini giderir. Düzenli kullanımda incelen ve zayıflayan saçlarınıza ekstra güç kazandırır.

Bitki özleri ve %2 zinc pyrithione sayesinde saçlarınızı kepekten arındırır, besler ve nemlendirir. Boyalı saçlar için kullanımı uygundur.

 

Etkisi:

Saç derisinde kepek ile oluşan kaşıntı, soyulma ve kuruluğu ortadan kaldırır. Saç köklerini yeniden yapılandırır ve DHT(Dihydrtestosterone)’nun kötü etkisini ortadan kaldırır.

 

Kullanımı:

En iyi sonuç için haftadan en az iki veya üç defa veya hekiminizin tavsiye ettiği şekilde kullanılır. Normal şampuan gibi kullanılır. Durulamadan önce saç derisinde 2 veya 3 dakika bekletilmesi tavsiye edilir.

 

Kepek ve bir cilt problemidir. Sanfiyto şampuanın düzenli kullanımından sonra kepek problemi artarak devam ediyorsa hekiminize başvurunuz. Gözle temas ettirmeyiniz, gözle temas oluşursa, bol su ile durulayınız.

 

Çocukların erişemeyeceği yerde saklayın.

Haricen kullanılır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SANFİYTO KAPEĞE KARŞI ŞAMPUAN 500 ML % 2 ZİNK PYRİON İÇERİR sanfiyto kepeğe karşı şampuan 500ml %2 zink pyrion içerir. En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 412
SANFİYTO KAPEĞE KARŞI ŞAMPUAN 500 ML % 2 ZİNK PYRİON İÇERİR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.