SANFİYTO SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ISIRGAN ŞAMPUANI 500ML

SANFİYTO SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI

ISIRGAN ŞAMPUANI 500ML

Sanfiyto Şampuan içerisinde bulunan %100 doğal bitki özleri ve vitaminler sayesinde saç dökülmesine neden olan "DHT” birikimini saç derisinden arındırır. Isırgan otunun hammaddesi olan "Quercetin” saç derisinde yağlanmayı düzenler. Zayıflamış saçları tahriş etmemek açısından pH 5.5 değeri saç derisinde ideal dengeyi düzenler. Hiçbir kimyasal boya ve koku maddesi içermez. Antioksidan E Vitamini ve A vitamini ihtiva eder ve saç köklerini yeniden yapılandırır. %100 bitkisel hammaddeler sayesinde saç derisindeki kan dolaşımını düzenler. Sanfiyto dökülmeye karşı saç losyonu, Şampuanın içerisinde bulunan hammaddelerin yoğunlaştırılmış bir şekilde losyon formuna getirilmiş halidir. Sanfiyto Losyon saçlarınızın sağlığı için gerekli tüm vitamin ve mineralleri kısa bir süre içinde saç köklerinize ulaştırır. Saçların sağlıklı uzaması ve yeniden canlanması için kesinlikle denemeğe değer bir saç ürünüdür. 

Kullanımı: Normal şampuan gibi kullanılır. En iyi sonuç için haftada en az 3 kez uygulanmalıdır. En iyi sonuç için Losyonu ile beraber kullanın.  

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SANFİYTO SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ISIRGAN ŞAMPUANI 500ML sanfiyto saç dökülmesine karşı ısırgan şampuanı 500l En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 411
SANFİYTO SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI ISIRGAN ŞAMPUANI 500ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.