SHEA YAĞLI BODY BUTTER LOSYON THALİA

Shea Yağlı Losyon

 

Body Butter Losyon

Yoğun Nemlendiricili

Cildimiz sağlıklı olduğunda tam anlamıyla ışıldar. Fakat cilt kuru olduğunda, yüzeyi pürüzlü ve sert hale geldiğinden matlaşır.
THALIA Body Butter Yoğun Nemlendiricili Bakım Losyonu

THALIA Body Butter Yoğun Nemlendiricili Bakım Losyonu kuruluğun başladığı yerde cilde nüfuz ederek cildinizdeki pürüzleri yumuşatır ve cildin derinlerindeki doğal ışıltıyı açığa çıkarır.

Organik hammadde içeriği ve doğal özleri ile size gün boyu bakım sağlar.

zengin kakao yağı: cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.
zengin shea yağı: cilt dokusunu dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur.
zengin macadamia yağı: cilt dokusunun derinliklerinde yoğun ve uzun süreli nem sağlamaya yardımcı olur.

İçeriğindeki zengin yağlarla cildi doğal olarak besler ve korur. Provitamin B5, E vitamini ve Aynısefa özü ile zenginleştirilen THALIA Body Butter Yoğun Nemlendiricili Bakım Losyonu zengin ve pürüzsüz dokusu ile kolay uygulanabilir ve yağ tabakası bırakmadan hızla emilir. Paraben ve koruyucu içermeyen özel formülü kuru ciltlere doğal ve yoğun bir bakım sağlar.

Kullanım Önerileri: Cildinizin neme ihtiyaç duyduğu her an kullanabilirsiniz. Ayrıca duş sonrası vücudunuzun kaybettiği nemi geri kazanmasına olanak sağlar. Özellikle cildinizin neme ihtiyaç duyduğu dirseklere, topuklarınıza, karın bölgenize, bacaklarınıza, omuzlarınıza ve kollarınıza mükemmel bakım sağlar. Dışarıya çıkmadan vücudunuzu nemsiz bırakmamak için her sabah uygulayabilirsiniz.

300 mL



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SHEA YAĞLI BODY BUTTER LOSYON THALİA SHEA YAĞLI BODY BUTTER YOĞUN NEMLENDİRİCİ LOSYON Thalia Cilt Bakım Ürünleri Talya Tuana En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thalia21
SHEA YAĞLI BODY BUTTER LOSYON THALİA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.