SOFTTO PLUS ALTIN MASKE GOLD MASK

SOFTTO PLUS ALTIN MASKE - GOLD MASK


Softto Plus Altın Maske Gold Mask Cildi tazeleyici özelliği olan eşsiz bir formülle geliştirilen bu maske cildin doğal direncini güçlendirip cildi beslerken; gözenekleri derinlemesine temizler. cildinizi nemlendirir, rengini açar, genç ve parlak bir görünüm kazanmasını sağlar.

Softto Plus Altın Maske Gold Mask
Arbutin : Cildi parlaklaştırarak, cansız ve mat ten renginizi açan pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlayan aktif doğal bir üründür. Nemlendirici özelliği sayesinde cildinizin nem ihtiyacını karşılar. Ciltteki yazla yağı emer ve cildin doğal nem dengesini korur. Teninizin nemlenmesini ve daha yumuşak olmasını sağlar.

Collagen : Cildinizin yenilenmesine yardımcı olur. İnce çizgilerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Cilt metabolizmasını destekler, cildin üst derideki elastik dokularını destekler, yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olur. Cildinizin sıkılaşmasına ve esnek olmasını sağlar. Sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Softto Plus Altın Maske Gold Mask Kullanımı : Uygulama yapılmadan önce yüzünüzü ılık suyla yıkayın, iyice kurulayın, Softto Plus Altın Maske'yi göz ve dudak çevresinden kaçınarak yüzünüze uygulayın. Sonrasında maske içeriği tamamen cilt tarafından emilip kuruyana kadar 20-30 dk. bekleyiniz. Maskeyi yukarıdan aşağıya doğru soyarak ılık suyla yüzünüzü yıkayınız. Cildiniz daha parlak ve temiz bir görünüme kavuşacaktır.
Softto Plus Altın Maske Gold Mask
Softto Plus Altın Maske Gold Mask Cilt yenileyici, yaşlanma karşıtı, sıkılaştırıcı, ince çizgilerin ve leke oluşumunu önlemeye yardımcı olan gold mask aynı zamanda renk açıcı ve nemlendirici özelliğide taşımaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SOFTTO PLUS ALTIN MASKE GOLD MASK Softto Plus Altın Maske Gold Mask En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda SOFTTO002
SOFTTO PLUS ALTIN MASKE GOLD MASK

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.