Siyah Sarımsak Şampuanı 400 ML

SİYAH SARIMSAK ŞAMPUANI


HAREM'S

400 ML

Yoğun saç dökülmelerinin sebeplerinden biri olan sağlıksız saç derisi, saç foliküllerinin yeterince beslenmesini engeller. Saç kökleri gittikçe zayıflar ve dökülme başlar. Sarımsak özleri; yüksek miktarda kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, manganez, potasyum, çinko, B vitaminleri yanı sıra 33 çeşit kükürt bileşiği ve 17 çeşit aminoasit içermektedir. Saç derisi ve saç köklerinin sağlıklı gelişmesinde yardımcı olur. Özel yağ karışımı ve doğal hammaddeler takviyesi ile sarımsağın mucizevi etkileri saçların derinlemesine temizlenmesinde, nem ve yağ dengesini korumasında yardımcı olmaktadır. Silikon yerine kullanılan doğal bileşikler saçların kolay taranabilmesini ve gün boyu parlak kalmasını sağlamaktadır. Boya, tuz, paraben ve silikon gibi saç ve saç derisini olumsuz etkileyen kimyasallar içermez. Tüm saç tipleri için uygundur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Siyah Sarımsak Şampuanı 400 ML Siyah Sarımsak Şampuanı 400 ml Harems En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda SIYAHSARIMSAK
Siyah Sarımsak Şampuanı 400 ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.