Stevia (Şeker Otu) Fidesi - Seedling (Young Plant)

3 Adet

Stevia ( Şeker Otu ) Fidesi

Stevia Young Plant

Stevia Seedling


Stevia fide 1 tL şeker otu fide 1 tl

2015 Sezonu Fidelerimiz Gelmiştir
 
3 Adet Fide
 
Sadece 35 TL
 
Ürün Resimleri Temsilidir.
Dönemsel Olarak Küçük yada büyük fideler olabilir

 
MEVCUT ÜRÜNLER
 

 

HEM YETİŞTİRİN
HEM KULLANIN


ŞEKER YERİNE STEVIA

 Gelişen dünyamızda , dengeli beslenme konusu giderek önem kazanıyor.Sağlıklı ve formda bir vücut için uzak durulması gereken ‘ üç beyaz dan ‘ biri de şeker.Fakat millet olarak şekerli gıdalara ne kadar düşkün olduğumuz düşünülürse , tatlısız bir hayat  imkansız geliyor değil mi ? O halde size harika bir haberimiz var. Şekerin kullanıldığı her yerde onun yerini rahatlıkla alabilecek, 0 kalori , % 100 doğal bir ürün olan Stevya artık Türkiye’de.

NERELERDE KULLANILIR?

. Sıcak – Soğuk tüm içeceklerde
. Reçel, komposto, muhallebi vs. gibi kaynatılarak pişirilen yiyeceklerde (ürün tamamen doğal olduğu için kıvam arttırıcı özelliği yoktur. Bu nedenle reçeliniz şekerle hazırladığınız kadar koyu olmayabilir.)
. Pasta, kek, kurabiye gibi, fırında yüksek ısıda pişirilen tüm unlu gıdaların içerisine direkt katılarak...

KİMLER KULLANABİLİR?

. Diyet Yapan
. Formuna Dikkat Eden
. Sağlıklı Yaşamayı Tercih Eden
.Çeşitli Kronik Hastalıklardan Dolayı Beslenme Programına Dikkat Eden
. Şeker İhtiyacını Doğal Yollarla Karşılamak İsteyen Kişilerde Güvenle Kullanabilir.

STEVIA NEDİR?

Stevya , " Stevia Rebaudiana " adlı bitkinin yapraklarından elde edilmiş doğal bir üründür. Stevia bitkisi, chtysanthemum ailesinden 60–90 cm boyunda, nemli ortam seven, ortalama 25 derecede yetişebilen küçük vahşi bir çalı türüdür.

  Stevia Rebaudiana, ilk olarak Amerikalı doğa bilimci Antonio Bertoni tarafından 1887 yılında keşfedilmiştir. Anavatanı Güney Amerika olan bitki, Paraguay, Brezilya, Kolombia, Mexico, Uruguay, Guatemala, Peru, Japonya ve Güney Kore de üretimi yapılmaktadır. Yerli halk arasında " ballı yaprak " , " şeker bitkisi " isimleriyle tanınan Stevia, Paraguay daki Kızıldereli kabileleri tarafından yüzlerce yıldır güvenle kullanılmaktadır.% 100 doğal olan bitkinin yaprakları ve tozu, şekerden 10–15 kat daha tatlı seviosid olarak adlandırılan rafine özütleri ise 250–300 kat tatlıdır.

STEVYANIN FAYDALARI


Yapay tatandırıcılar, şeker yerine kullanılabilinen düşük kalorili maddelerdir. Şu an pek çok yapay tatlandırıcı maddeler bulunmaktadır ancak " Stevya”  bitkisel kalorisiz tat olma özelliğine sahiptir. Eski çağlarda avcı yaşayış biçimine bağlı olarak günlük şeker alımı daha düşük ve lif alımı daha yüksek oranda iken, günümüzde ise bu denge istenmeyen oranda tam tersine dönmüştür. Kişilerin enerji tüketimi azalmasına bağlı olarak da, çağımıza obezite büyük bir tehdit unsuru olmaya başlamıştır. Tüm bunların sonucu olarak, kalori kontrolü, lif içeren ürünlerin tercih edilmesi ve kişilerin beslenme programları daha da önem kazanmıştır.
Stevya ‘ nın içerisindeki taşıyıcı molekül olan hindiba kökü ekstresi, bitkiseldir. Stevya her stick de 22 mg Stevya kökü ekstresi ve 978 ms hindiba kökü ekstresi içermektedir. Stevya hindiba kökü ekstresi sayesinde, prebiyotik özellikler kazanmaktadır. Bilimsel çalışmalar, hindiba kökü ekstresinin kalın bağırsakta fermente olarak parçalanmasının ardından, kolondaki mikrobiyal flora içinde insan vücuduna yararlı olan laktobosiller ve bifido bakterilerin sayısında artış olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca hindiba kökü ekstresi günlük lif ihtiyacını karşılama açısından da önemli bir kaynaktır. Lif bakımından eksik gıdalarla beslenmek, başta kabızlık olmak üzere birçok sindirim sistemi rahatsızlığına neden olmaktadır. Kısacası hindiba kökü ekstresi, sindirim sistemi tedavisinede olumlu yönde destek sağlamaktadır. Aynı zamanda, kandaki glikoz seviyesini yükseltmediği için de diyabetli hastaların kullanımına uygundur.

Stevya’nın Özellikleri                                                                                      

. % 100 doğaldır.
." 0 " kalorili, şeker alternatifidir.
.Yüksek ısıdan etkilenmez. Direkt pişirilebilir.
.Türkiye nin ilk prebiyotik lifli doğal tadıdır.
.Kan – şeker düzeyi ve hipertansiyon üzerinde olumlu etkisi vardır.
.Diyet yapanlara ve kilo kontrolüne yardımcıdır.
.Etkin ve güvenilirdir.
.Ağzında acı tat bırakmaz.
.Şeker, kimyasal tatlandırıcı ve katkı maddesi içermez.

 

Sipariş Formu

****************************************************************************************************************************

**** Diğer Stevia Ürünleri ***

Stevia Şeker Otu  Yaprak (Kullanıma Hazır) Satın Al



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Stevia (Şeker Otu) Fidesi - Seedling (Young Plant) Stevia Fidesi Hem Yetiştirin Hem üretin Hem Kullanın Stevia Satış Noktası En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda HMVZQSU2Ff Stevia (Şeker Otu) Fidesi - Seedling (Young Plant)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.