Stevia (Şeker Otu) Kurutulmuş Yaprak 100 gr

Stevia ( Şeker Otu )  Yaprak

100 gr

Stevia Şeker Otu


Şeker Yerine Stevia

Gelişen dünyamızda , dengeli beslenme konusu giderek önem kazanıyor.Sağlıklı ve formda bir vücut için uzak durulması gereken ‘ üç beyaz dan ‘ biri de şeker.Fakat millet olarak şekerli gıdalara ne kadar düşkün olduğumuz düşünülürse , tatlısız bir hayat imkansız geliyor değil mi ? O halde size harika bir haberimiz var. Şekerin kullanıldığı her yerde onun yerini rahatlıkla alabilecek, 0 kalori , % 100 doğal bir ürün olan Stevya artık Türkiye’de.

NERELERDE KULLANILIR?

. Sıcak – Soğuk tüm içeceklerde
. Reçel, komposto, muhallebi vs. gibi kaynatılarak pişirilen yiyeceklerde (ürün tamamen doğal olduğu için kıvam arttırıcı özelliği yoktur. Bu nedenle reçeliniz şekerle hazırladığınız kadar koyu olmayabilir.)
. Pasta, kek, kurabiye gibi, fırında yüksek ısıda pişirilen tüm unlu gıdaların içerisine direkt katılarak...

KİMLER KULLANABİLİR?

. Diyet Yapan
. Formuna Dikkat Eden
. Sağlıklı Yaşamayı Tercih Eden
.Çeşitli Kronik Hastalıklardan Dolayı Beslenme Programına Dikkat Eden
. Şeker İhtiyacını Doğal Yollarla Karşılamak İsteyen Kişilerde Güvenle Kullanabilir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Stevia (Şeker Otu) Kurutulmuş Yaprak 100 gr Stevia Kuru Yaprak Öğütülmüş -Şeker Otu-Stevia Seedling-Doğal Şeker En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda HMVZQSTEVIAKURUu Stevia (Şeker Otu) Kurutulmuş Yaprak 100 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.