Thalia Ardıç ve Çay Ağacı Yağı Özlü Şampuan 300 ml

Thalia Ardıç ve Çay Ağacı Yağı Özlü Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bakım Şampuanı SLS/SLES İçermez - 300 mL

 

Thalia Saç Dökülmesine Karşı Etkili Ardıç ve Çay Ağacı Özlü Bakım Şampuanı kullanımınız sonrasında saçlarınızda ve saç derinizde meydana gelen istenmeyen oluşumların giderilmesine yardımcı olur.
Saçlarınızda ki kepek oluşumuna karşı etkilidir. İçeriğindeki 24 çeşit bitkinin karışımlarından elde edilen PhytoComplex AHL® , Provitamin ve hidrolize protein ile kökten uca bakım sağlar.
İpeksi ve temiz saçlar için SLES/SLS ve paraben içermeyen özel formül ile güçlendirilmiş yeni formülasyon şampuanımızı her gün güvenle kullanabilirsiniz. İçeriğinde ki yoğun Ardıç ve Çay Ağacı özleri sayesinde saç köklerini derinlemesine temizleyerek kepek oluşumunu önlenmesine yardımcı olur. 
Kullanımı: Şampuanınızı ıslak saça her 2 günde bir uygulayınız. En az 5 dakika saçta bekletiniz, bu sırada emilimin artırılması için saça masaj yapınız ve ardından ılık su ile durulayınız. Saç dökülmesine karşı olumlu sonuç alabilmek için düzenli kullanılması tavsiye olunur.

 

Thalia Ardıç ve Çay ağacı Yağlı Şampuan

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Ardıç ve Çay Ağacı Yağı Özlü Şampuan 300 ml Thalia Ardıç ve Çay Ağacı Yağı Özlü Saç Dökülmesine Karşı Etkili Bakım Şampuanı SLS/SLES İçermez - 300 mL En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 314
Thalia Ardıç ve Çay Ağacı Yağı Özlü Şampuan 300 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.