Thalia Birth Of Energy (Propolis Özü) Propolis Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

Thalia Birth Of Energy (Propolis Özü) Propolis Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

 

Propolis özünün benzersiz gücünü çiçek kokuları eşliğinde hissedin

Thalia Birth Of Energy (Propolis Özlü) Vücut Kremi 200 mL / Paraben İçermez

Doğal özlerle ve propolis ile zenginleştirilmiş cilt kremimiz, cildinizin ihtiyacı olan nemin geri kazanılmasında ve cildin kendini yenileme sürecinde yardımcı olur. ?Yağmur sonrası ferahlığı ve canlandırıcı etki?sini teninizde kolayca hissedeceksiniz. Paraben içermeyen özel formülü ile güçlendirilmiş organik içerikli cilt kremimizi gün boyu güvenle kullanabilirsiniz.

Thalia Birth Of Energy (Propolis Özlü) Body Mist 200mL / Paraben İçermez

Çift fazlı ve çift etkili vücut spreyimiz ihtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızda. Doğal özlerle ve propolis ile zenginleştirilmiş vücut spreyimiz, yarattığı ?yağmur sonrası ferahlık ve hoş koku? hisleri ile güne enerjik bir ?merhaba? demenizi sağlayacaktır. Banyo sonrası teninizde ferah ve ipeksi bir dokunuş istediğinizde, paraben içermeyen özel formüllü vücut spreyimizi güvenle kullanabilirsiniz.

Thalia Birth Of Energy (Propolis Özlü) Katı Sabun 150 g / Paraben İçermez

Bu ürün nem dengesini korumaya yardımcı propolis özleri ile zenginleştirilmiş el, vücut ve banyo temizliğinde kullanabileceğiniz özel bir sabundur. Banyo sonrası cildinizi yağlandırmadan ?yağmur sonrası ferahlık ve ipeksi dokunuş? hissi veren ve paraben içermeyen bu sabunu tüm aile bireyleri güvenle kullanabilir.




Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Birth Of Energy (Propolis Özü) Propolis Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ Thalia Birth Of Energy (Propolis Özü) Propolis Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda G1191
Thalia Birth Of Energy (Propolis Özü) Propolis Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.