Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

 

Baharın sembolü karahindiba çiçeği ; vanilya ve incir kokuları ile teninizde esecek. 

Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Vücut Kremi 200 mL /Paraben İçermez

Karahindiba çiçeği özleri ile zenginleştirilmiş cilt kremimiz cildinizin ihtiyacı olan nemin geri kazanılmasına ve cildin kendini yenileme sürecine yardımcı olur. Vanilya ve incir kokularının uyumu ise sizin daha enerjik olmanızı sağlayacaktır. Paraben içermeyen özel formülü ile güçlendirilmiş organik içerikli cilt kremimizi gün boyu güvenle kullanabilirsiniz.

Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Body Mist 200 mL /Paraben İçermez

Çift fazlı ve çift etkili vücut spreyimiz ihtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızda. Karahindiba çiçeği özleri ile zenginleştirilmiş vücut spreyimiz, vanilya ve incir kokularının uyumu ile sizi harikalar diyarına taşıyacak. Banyo sonrası veya teninizde ferah ve ipeksi bir dokunuş istediğinizde heran paraben içermeyen özel formüllü vücut spreyimizi güvenle kullanabilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda G1211
Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.