Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Banyo Seti 3 lü

Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Banyo Seti 3 lü

 

Baharın sembolü karahindiba çiçeği ; vanilya ve incir kokuları ile teninizde esecek. 
Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Bakım Şampuanı 300 mL / Sles-Sls-Tuz-Paraben İçermez
Saçlarınıza ferahlatıcı ve rahatlatıcı bakım yapar ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur. İçeriğindeki karahindiba çiçeği özleri ile saçlarınızın daima bakımlı görünmesine yardımcı olur. Vanilya ve incir kokularının uyumu sizi harikalar diyarına taşıyacaktır. İpeksi ve temiz saçlar için SLES/SLS ve paraben içermeyen özel formülü ile güçlendirilmiş şampuanımızı her gün güvenle kullanabilirsiniz. İçeriğindeki provitamin, bitki özleri ve hidrolize protein ile kökten uca bakım sağlar.

Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Vücut Şampuanı 300 mL / Sles-Sls-Paraben İçermez
Karahindiba çiçeği özleri ile cildinizi ferahlatır ve parlaklık verir. Vanilya ve incir kokularının uyumu sayesinde vücudunuzu şımartacaksınız. İpeksi ve temiz bir duş için SLES/SLS ve paraben içermeyen özel formülü ile güçlendirilmiş vücut şampuanımızı her gün güvenle kullanabilirsiniz. İçeriğindeki provitamin, bitki özleri ve hidrolize proteinler ile gün boyu ferahlık hissedeceksiniz.
Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Katı Sabun 150 g /Paraben İçermez
El, vücut ve banyo temizliğinde kullanabileceğiniz karahindiba çiçeği özleri ile zenginleştirilmiş bu özel sabun, enerjik ve temiz dokunuşlu banyo ritüelinizin vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Vanilya ve incir kokularının mükemmel uyumu ile harmanlanmış bu sabun, cildinizin yağ dengesinin korumaya yardımcı olurken, ipeksi dokunuşu ile de cildinizi şımartır. Paraben içermeyen özel formüllü sabunumuzu tüm aile bireyleri güvenle kullanabilir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Banyo Seti 3 lü Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Banyo Seti 3 lü En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda G1210
Thalia Fig Dream (Karahindiba Özü) Dandellion Banyo Seti 3 lü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.