Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ


Uzakdoğu?nun gizemi Tsubaki yağının amber ve meyve kokuları ile eşsiz buluşması
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağlı) Tsubaki Vücut Bakım Kremi 200 mL / Paraben İçermez
Organik TSUBAKI yağı ile zenginleştirilmiş kremimiz cildinizin nem dengesini koruyarak,  kırışıklıkların azalmasına ve cildin kendini yenilemesine yardımcı olur. Cilt bakımının yanı sıra amber ve meyvemsi kokusunun ekstra canlandırıcı etkisi ile kendinizi daha çekici hissedersiniz. Paraben içermeyen özel formül ile güçlendirilmiş organik içerikli cilt kremimizi gün boyu güvenle kullanabilirsiniz.
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Body Mist 200 mL / Paraben İçermez
Çift fazlı ve çift etkili vücut spreyimiz ihtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızda. Organik TSUBAKI yağı ile zenginleştirilmiş vücut spreyimiz amber ve meyvemsi kokuların enerjisi ile tarzınızda farklılık yaratacak. Banyo sonrasında veya günün herhangi bir anında teninizde ferahlık ve çekici bir dokunuş hissetmek istediğinizde paraben içermeyen özel formüllü vücut spreyimizi güvenle kullanabilirsiniz.
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Katı Sabun 150 g / Paraben İçermez
Organik TSUBAKI yağı ile zenginleştirilmiş, el, vücut ve banyo temizliğinde kullanabileceğimiz bu sabun, size ferahlık ve temizlik hissini en üst seviyede sağlayacaktır. Amber ve meyvemsi kokularına  ilave olarak sağlayacağı çekici dokunuşunu ile duyu şenliğine hazırlıklı olun. Paraben içermeyen özel formüllü bu sabunumuzu tüm aile bireyleriniz ile güvenle kullanabilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda G1231
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Bakım Seti 3 lü - LİF HEDİYELİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.