Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Banyo Seti 3 lü LİF HEDİYELİ

Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Banyo Seti 3 lü LİF HEDİYELİ


Uzakdoğu?nun gizemi Tsubaki yağının amber ve meyve kokuları ile eşsiz buluşması
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağlı) Tsubaki Bakım Şampuanı 300 mL / Sles-Sls-Tuz-Paraben İçermez
Saçlarınıza derinlemesine bakım yapar ve parlaklık kazanmasına yardımcı olur. İçeriğindeki organik TSUBAKI yağı ile saçlarınızın daima bakımlı ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Amber ve meyvemsi kokusu ile tarzınıza gizemli bir asalet katar. Çekici ve temiz saçlar için SLES/SLS ve paraben içermeyen özel formülülü bu şampuanı her gün güvenle kullanabilirsiniz. İçeriğindeki  provitamin, bitki özleri ve hidrolize protein ile kökten uca bakım sağlar.
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağlı) Tsubaki Vücut Şampuanı 300 mL / Sles-Sls-Tuz-Paraben İçermez
Organik TSUBAKI yağı ile cildinizi yumuşatır ve parlaklık verir. Amber ve meyvemsi kokusu ile gün boyu kendinize güven duymanızı sağlar. Çekici ve temiz bir duş için SLES/SLS ve paraben içermeyen özel formüllü vücut şampuanımızı her gün güvenle kullanabilirsiniz. İçeriğindeki provitamin, bitki özleri ve hidrolize protein ile gün boyu ferahlık hissedeceksiniz.
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Katı Sabun 150 g / Paraben İçermez
Organik TSUBAKI yağı ile zenginleştirilmiş, el, vücut ve banyo temizliğinde kullanabileceğimiz bu sabun, size ferahlık ve temizlik hissini en üst seviyede sağlayacaktır. Amber ve meyvemsi kokularına  ilave olarak sağlayacağı çekici dokunuşunu ile duyu şenliğine hazırlıklı olun. Paraben içermeyen özel formüllü bu sabunumuzu tüm aile bireyleriniz ile güvenle kullanabilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Banyo Seti 3 lü LİF HEDİYELİ Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Banyo Seti 3 lü LİF HEDİYELİ En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda G1230
Thalia Golden Way (Japon Gülü Yağı) Tsubaki Banyo Seti 3 lü LİF HEDİYELİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.