Thalia İnci Tozu Sabunu

İnci Tozu Sabunu

 

Thalia İnci Tozu Sabunu

Üç bin yılı aşkın süredir geleneksel Uzakdoğu tıbbında kulanım bulan inci tozu, Thalia Doğal Sabunu ile mükemmel birleşimi sayesinde, cilt sağlığı alanında detoksifikasyon amacıyla kullanılmaktadır.

Thalia İnci Tozu Sabunu, cilt dokusu ile dost mineral bazlı biyoaktif moleküller ihtiva eder. Thalia İnci Tozu Sabunu, cilt metabolizmasını hızlandırır ve aynı zamanda hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı, kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle de cildin gençleşmesine katkıda bulunmaktadır. Düzenli olarak kullanılan Thalia İnci Tozu Sabunu, cilde parlaklık ve tazelik kazandırır.

Thalia İnci Tozu Sabunun :

1. Kırışıklıkların önlenmesine
2. Pürüzsüz bir cildin oluşmasına
3. Güneş ışınlarından korunmasına
4. Cildin esneklik kazanmasına
5. Cildin doğal renginin korunmasına
6. Ölü hücrelerin atılmasına
7. Ciltteki kızarıklıkların azalmasına
8.Çillerin belirginliğinin azalmasına  yardımcı olur.

 
Teknik Detaylar :

Hayvansal yağ içermez, kostik ve paraben içermez.


Ürün Kullanımı :

Yüzünüzü bol köpük ile yıkadıktan sonra maske şeklinde 2-3 dakika bekletin sonra yüzünüzü soğuk su ile durulayınız. Banyo sırasında kullanmak isterseniz sıcak su ile köpürtünüz ve tüm vücudunuza uygulayınız bir miktar bekleyiniz daha sonra ılık su ile durulamanız tavsiye olunur.

Thalia İnci Tozu Sabunu

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia İnci Tozu Sabunu İnci Tozu Saf Sabun Thalia Diğer Thalia Sabun Çeşitleri için bakını En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thalia20
Thalia İnci Tozu Sabunu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.