Thalia Zeytinyağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi 200 mL

Thalia Zeytinyağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi 200 mL

 

% 100 Zeytinyağı içeriği ile cildinizi besler, yumuşaklık ve canlılık hissi verir, ipeksi bir görüntü kazanmasına yardımcı olur.

Zeytinyağının içerdiği E vitamini ve Coenzym Q10 sayesinde cildinizi günlük dış etkenlere karşı korur. İçerdiği nemlendiriciler ile cildinizin nem dengesinin kaybolmasını engeller.

THALIA Zeytinyağlı ve Coenzym Q10 kremi gün boyunca cildinizin kendini yenilemesine yardımcı olur. İçeriğindeki Zeytinyağı, SheaYağı, Candellia Özü, Provitamin B5 ve Vitamin E gibi besleyici özlerle cildinizin ihtiyacı olan nem ve bakım sağlar.

Cildinizin daha genç, pürüzsüz ve ışıltılı bir görünümü için Coenzym Q10 ve Soya proteini ile zenginleştirilen THALIA Zeytinyağlı Cilt bakım kremi pürüzsüz hissetmenizi sağlar. Kullanım sonrası cildiniz ışıldar, daha dinlenmiş ve dinç görünür.

Koruyucu ve Paraben içermez.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Zeytinyağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi 200 mL Thalia Zeytinyağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi 200 mL En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda G1249
Thalia Zeytinyağlı ve Coenzym Q10 Yaşlanma Karşıtı Cilt Kremi 200 mL

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.