YULAF KEPEĞİ 350 GR

YULAF KEPEĞİ

350 GR

ORJİNAL ÜRÜN


Dukan Diyeti yapanlar müjde!

Dukan Diyeti'nin olmazsa olmazı Yulaf Kepeği'ni aramaya artık son!

%100 organik Yulaf Kepeği'ni sofranıza kadar getiriyoruz!

 

Niçin Yulaf?


Yulaf; diğer tahıllara göre daha yüksek oranda çözünür posa içeriyor. Ayrıca demir, manganez, çinko ve E vitamini, tiamin, niasin, riboflavin, folat ve diğer B grubu vitaminlerinin de kaynağı... Yulaf aynı zamanda iyi bir selenyum deposu. Selenyum ise vücut için önemli bir antioksidan, astım ve kalp hastalıklarına karşı koruyucu, DNA tamiri ve özellikle kolon kanseri olmak üzere kanser riskini azalttığını da söylemek de fayda var.

Yulaf Kepeği Nedir?


Yulaf kepeği yulaf tanesini saran ve koruyan lifli kılıftır. Yulaf kepeği  hızlı şeker açısından zayıf, protein ve özellikle çözünebilir lifler açısından zengin olan kabuktur. Yulaf kepeğine tıbbi özellik veren iki niteliği vardır.

Birincisi; hacminin 25 katından fazla suyu emebilir olması, bundan dolayı mideye inen yulaf kepeği şişer ve hızlı bir doygunluk hissi vermesine yetecek kadar yer kaplar.

İkincisi; fazlasıyla yapışkan oluşudur ki bulamaç haline gelmiş besinlerle birlikte ince bağırsağa ulaştığında kendisini çevreleyen bütün besin maddelerine yapışır. Bunların kana geçişini önleyerek kendisiyle beraber atılmasını sağlar. Yulaf kepeği bu özelliklerinden ötürü çoğu diyette açlıktan kaynaklanan yoksunluk hissini engeller.

Yulafın Zararı Var mı?


Yulaf ile zenginleştirilmiş ürünler yemenin bilinen zararlı bir yan etkisi yok. Yetişkin bir kişi günde 25-30 gram kadar lif tüketebilir, bu da sağlığını olumlu etkiler.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YULAF KEPEĞİ 350 GR Yulaf Kepeği 350 gr Orjinal Dukan Diyeti Ürünü İndirimli En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda yulaf YULAF KEPEĞİ 350 GR

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.