ZEYTİN YAĞLI SAÇ BAKIM MASKESİ

Zeytin Yağlı Saç Bakım Maskesi

NUTRITIVE OLİVE OİL & MACADAMIA BUTTER SAÇ BAKIM MASKESİ

 

Zeytinyağlı Saç Bakım Maskesi

NUTRITIVE OLIVE OIL & ORGANİK MACADAMIA BUTTER SAÇ BAKIM MASKESİ, zeytinyağının eşsiz ve doğal besleyici özelliği sayesinde saçlarınıza derinlemesine bakım yapar ve güç verir. 2 dakikalık kullanım sonrası hissedilir sonuçlar sağlar.
Zeytinyağının içeriğindeki yoğun E vitamini ve PhytoComplex AHL ile saç dökülmesine karşı da etkilidir. Provitamin B5 içeren özel formülü saçtaki yıpranmayı mükemmel şekilde onarır ve saçı yeniden yapılandırır. Saç telindeki kırılmaların önüne geçer.Saçlarınızı yıpratıcı işlemlerden kaynaklanan yıpranmalara karşı saçınızın nem dengesini ve gücünü geri kazandırmaya yardımcı olur.

 

Bakım Önerileri
Nemli saç uçlarınıza masajla uygulayın. Özel içeriğinin 2 dakikada etki etmesini bekledikten sonra bol su ile durulayın. Saçınızı şekillendirin. En iyi sonucu elde etmek için THALIA Organik Argan Yağlı Şampuan ve banyo sonrası sıvı saç kremiyle birlikte kullanın.Haftada 2-3 kez kullanınız.

200 ML

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
ZEYTİN YAĞLI SAÇ BAKIM MASKESİ NUTRITIVE OLIVE OIL & ORGANİK MACADAMIA BUTTER SAÇ BAKIM MASKESİ ZEYTİN YAĞLI SAÇ BAKIM MASKESİ THALİA TALYA RESMİ SATIŞ SİTESİ En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thalia27
ZEYTİN  YAĞLI SAÇ BAKIM MASKESİ

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.