Ebru Şallı Avokado Yağlı Sabun

EBRU ŞALLI Avokado Yağlı Sabun

by THALIA

Ürün Bilgileri :

EBRU ŞALLI by THALIA Avokado Yağlı Güzellik Sabunu,hassas cildinizin eski yumuşaklığına ve esnekliğinekavuşmasına yardım ederek rahatlık hissi verir. Avokado Yağının eşsiz besleyici özelliği sayesinde cildi nemlendirir ve derinlemesine besler. Shea yağı, Provitamin B5 ve Vitamin E içeren özel formülü sayesinde cilt kuruluğuna karşı savaşır, nemlendirir ve cildi güzelleştirir.


Özel parfümü ve dermotolojik olarak test edilmiş sabun bazı sayesinde cildinizin daha saf ve temiz olduğunu hissedeceksiniz.

Teknik Detaylar :

Hayvansal yağ , kostik ve paraben içermez.

 

 

 

Ürün Kullanımı :
Yüzünüzü bol köpük ile yıkayınız vemaske şeklinde 2-3 dakika bekletip soğuk su ile durulayınız. Banyo sırasında kullanmak isterseniz sıcak su ile köpürtünüz ve tüm vücudunuza uygulayınız .
Bir süre bekledikten sonra ılık su ile durulayınız.

Ebru Şallı avokado Yağlı Sabun

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ebru Şallı Avokado Yağlı Sabun EBRU ŞALLI by THALIA Avokado Yağlı Güzellik Sabunu, hassas cildinizin eski yumuşaklığına ve esnekliğine kavuşmasına yardım ederek rahatlık hissi verir. Avokado En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda EBRUSABUN
Ebru Şallı Avokado Yağlı Sabun

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.