3 ADET ÇÖREK OTU YAĞI 250 ML

3 Adet

Çörek Otu Yağı

750 ML (3 x 250 ml)

Soğuk Press

Aksu Vital - Shiffa Home

Kargo Ücretsiz

500 gr Himalaya Tuzu Hediye


Gramaj: 750 ml (3 x 250 Ml)
250 ml Çörek Otu Yağı

İÇERİĞİ : 

Bitkisel Sabit Yağdır Soğuk Pres Yöntemi ile elde edilmiştir

KULLANIMI :

Dahilen 8-10 damla Çörek Otu Yağının 1 su bardağı suya damlatılarak kullanılması tavsiye edilir. Haricen, masaj yapılarak uygulanır.

UYARILAR, ÖNLEMLER, YAN ETKİLERİ :

Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz.

SON KULLANMA TARİHLERİ UZUNDUR ( EN AZ 1 YILDAN FAZLADIR ) 2020

Sağlık ve Kozmetik Kategorisinde listelenen ürünlere ilişkin reklam ve ilanların  kullanıcıları yanıltıcı , eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi ve özellikle hastalık olarak kabul edilen ve tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği , tedavi ettiği yada tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmesini yasakladığından ürün açıklamalarını yazmak yasaktır.  

Tuanadogalyasam.com  aracılığı ile satılan ürünlerin hepsi bitkisel gıda takviyesidir. ilaç yerine kullanılamaz. Site içerisinde yer alan yazılar sadece tavsiye ve bilgi amaçlıdır. Uygulamaların sorumluluğu  tuanadogalyasam.com ‘a ait değildir. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka ilgili uzmana başvurunuz.

3 Adet Çörek Otu Yağı Kargo Ücretsiz Hediyeli


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
3 ADET ÇÖREK OTU YAĞI 250 ML Kargo Ücretsiz-Hediyeli Çörek otu Yağı Derde Deva, İdrar ve süt arttırıcı, adet söktürücü etkilere sahiptir. Ayrıca astım, şeker, romatizma En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 8690088008481
3 ADET ÇÖREK OTU YAĞI 250 ML

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.