Balen Hindistan Cevizi Yağı 250 ml

Balen

Katı Hindistan Cevizi Yağı

 Soğuk Press

250 ML

 


1-Makyaj temizleyici :En sevilen makyaj temizleyicileri kadar etkilidir özellikle suya dayanıklı maskaraların bile pek şansı kalmıyor karşısında . Elinizde eriteceğiniz bir miktar yağ ile yüzünüze yapacağınız dairesel masajla tüm makyaj kalıntılarını çözebilirsiniz fakat sonrasında iyi bir arındırmaya ihtiyacınız olacak .

2-Ağız kokusu:Hindistan cevizi yağı antibakteriyel özelliklere sahip olduğundan dolayı bu alanda iyi bir seçim .Bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağını su ile karıştırıp gargara yapabilirsiniz . Ağız bakım sularına karşı ekonomik ve doğal bir alternatif olarak not edebiliriz ayrıca ağız kokusu ve bakterilerden arınmış olmak cabası .

3-Vücut nemlendirici:Özellikle kuru bir cilde sahipseniz kuruluktan kaynaklı ince çizgilerin ve pul pul dökülmelerin önüne geçebilirsiniz . Duş sonrası kullanıp teninizi yumuşatabilir ve sert bölgelerin ( diz kapağı , dirsek , ayak topukları ) kötü görünümünü giderebilirsiniz .

4- Tırnak besleyici :Kırılmaya meyilli zayıf tırnaklara sahipseniz her gece yatmadan bir miktar hindistan cevizi yağı ile masaj yaparak daha hızlı ve güçlü uzayan tırnaklara kavuşabilirsiniz üstelik bu esnada kütikülleri de yumuşatacağınız için manikür sürenizi uzatmış olacaksınız .

5-Makyaj fırçası temizliği:Biz kadınların yardımınaHindistan cevizi yağı çare oluyor yine .Tek yapmanız gereken ; Fırça temizleme aparatınızın üzerine biraz sabun ya da şampuanın döküp bir çay kaşığı Hindistancevizi yağını ekleyip fırçalarınızın kolayca temizlendiğini izlemek ^^

6-Dudak Balmı:Kış mevsiminde katı forma bürünen hindistan cevizi yağının içerisine biraz tarçın yağı katarak hem çatlamaların önüne geçebilir hem de dudaklarınızı nemlendirip dolgun bir bitiş bırakacak balmınızı elde edebilirsiniz .

7-Karın çatlakları:Anne adaylarının en büyük sorunu olan çatlak için alınabilecek en doğal önlem olan hindistan cevizi yağı çatlakların oluşumunu engelleyebilir ya da görünümünü soldurabilir üstelik bu esnada cilt bakımınızı da yapmış olacaksınız .

8-Göz altı kremi:Göz bakımı ekstra bütçe ayırmanıza gerek yok! Gece yatmadan önce uygulayacağınız az bir miktar hindistan cevizi yağı ile ( ki fazlası yağ butonu yapar ) göz altlarınız için gerekli nemi sağlarken ince çizgi ve torbaların oluşmasını engelleyebilirsiniz .

9- Saçlara Doping:Saç uçlarınıza uygulayacağınız az bir miktar ile elektriklenmeyi giderebilir ve kırıkların görünümünü perdeleyebilirsiniz . Zengin ve şifalı içeriği sayesinde saç derisi problemlerini giderirken hızlı ve sağlıklı uzamaya yardımcı olur .

10 - Masaj Yağı :Günün yorgunluğunu geride bırakmak için bir miktar hindistan cevizi yağına ekleyeceğiniz ; Nane , okaliptüs ve lavanta yağı ile gerginliğinizi atabilirsiniz kas ağrılarınızı hafifletebilirsiniz .


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Balen Hindistan Cevizi Yağı 250 ml Hindistan Cevizi Yağı İle Cilt Bakım, saç bakımı ve Gıdada kullanabilirisniz. Bir çok anlamda yararları vardır. Orjinal Soğuk press bir üründür En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda 8690957001322
Balen Hindistan Cevizi Yağı 250 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.