Göz Altı Bakım Serumu

Talya Göz Altı Bakım Serumu

Doğal Bir Görünüm…

Tüm cilt tipleri için uygundur.

Talya  Göz altı Roll-On'un formülündeki Vitamin K, göz altı torbalarını indirmeye yardımcı olmak için özenle seçilmiştir.. Şişkinlik giderici masaj uygulaması yapan, serinlik veren bilye ile göz altı halkalarının görünümü azalır. Nemlendirici yağ formülün içerdiği üzüm anti-oksidanları göz altınıza sağlıklı bir ışıltı kazandırır. Vitamin K ile dinç bakışlar ve canlandırıcı etkisi şimdi göz bakımınızda. Vitamin K ’lı Göz Roll-On, içeriği sayesinde göz altındaki torbaları indirmeye yardımcı olur.

Halkalar için Talya, estetik masaj tekniklerinden esinlenerek ilk defa bir göz bakım ürününde roll-on teknolojisini kullandı. Sonuç; 4 haftada gözle görülebilir sonuç! Daha dinç bakışlar!

 Vitamin K içeren Göz altı Roll-On'u hem bayanlar hem de erkekler rahatça kullanabilir, gün içinde tekrar kullanmak için çantalarında taşıyabilirler.

Kullanım Önerisi: Talya Vitamin K göz altı roll on’u dairesel hareketlerle yavaşça göz çevresine uygulayın. Yağın daha iyi yayılması için parmaklarınız yardımıyla da masaj yapabilirsiniz. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Göz Altı Bakım Serumu Göz Altı Bakım Serumu ile Göz Altınıza Complex Bakım En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda talyaelit001
Göz Altı Bakım Serumu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.