NAR KAMELYA ve ZEYTİNYAĞLI LOSYON THALİA

NAR, KAMELYA ve ZEYTİN

YAĞLI LOSYON

 

Zeytinyağlı,Nar ve Kamelya Yağlı Losyon 

Canlandırıcı Bakım

Bakımsız bir cilt güneşin ve sıcaklığın etkisiyle doğal nemini kaybeder, kurur ve dokunma hissimiz zayıflar.
THALIA Canlandırıcı Bakım Losyonu

Zeytinyağı, Nar özü ve Kamelya Yağları sayesinde cilt tarafından kolayca emilir. İnce bir nem dalgasıyla, cilde saf bir görünüm verir. Böylece tazeleyerek cildinizi yumuşacık yapar.

Organik hammadde içeriği ve doğal özleri ile size gün boyu bakım sağlar.

• Rahatlatıcı Zeytinyağı ve Kamelya Yağı: cilde tazelik hissi verir.
Nar Özü: Antioksidan özelliği sayesinde cildin yorgunluğunu alır bakım yapar.

THALIA Canlandırıcı Bakım Losyonu

% 100 zeytinyağı ve bitki özlerinde üretilen THALIA Canlandırıcı Bakım Losyonu içeriğindeki zengin E vitamini ve Provitamin B5 sayesinde cildinize bakım sağlarken aynı zamanda cildinizi ferahlatır ve canlandırır.

Zengin ve pürüzsüz dokusu ile kolay uygulanabilir ve yağlı bir tabaka bırakmadan hızla emilir. Paraben ve koruyucu içermeyen özel formülü kuru ciltlere doğal ve yoğun bir bakım sağlar.

Kullanım Önerileri: Cildinizin neme ihtiyaç duyduğu her an kullanabilirsiniz. Ayrıca duş sonrası vücudunuzun canlandırıcı etki sağlayarak kaybettiği nemi geri kazanmasına olanak sağlar. Özellikle cildinizin neme ihtiyaç duyduğu dirseklere, topuklarınıza, karın bölgenize, bacaklarınıza, omuzlarınıza ve kollarınıza mükemmel bakım sağlar. Güneşe çıkmadan vücudunuzu nemsiz bırakmamak için her zaman uygulayabilirsiniz.

300 mL



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
NAR KAMELYA ve ZEYTİNYAĞLI LOSYON THALİA ORGANİK NAR, KAMELYA ve ZEYTİNYAĞLI LOSYON CANLANDIRICI BAKIM LOSYON Thalia Cilt Bakım Ürünleri Talya Tuana En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thalia23
NAR KAMELYA ve ZEYTİNYAĞLI LOSYON THALİA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.