Thalia Pirinç Sabunu

Pirinç Sabunu

Thalia

150 gr

 

Pirinç Özlü Saf Sabun

 

Ürün Bilgileri :

Thalia Doğal Pirinç Proteinli Sabun içeriğindeki pirinç proteini ile cildi güzelleştirir ve duru bir görünüm kazandırır.

Cilt üzerindeki fazla yağların temizlenmesine ve cildinize bakım yapılmasına yardımcı olur. 

Parfümsü ve rahatlatıcı kokusu ile zinde ve sağlıklı bir cilde kavuşursunuz.


Teknik Detaylar :

Hayvansal yağ içermez, kostik ve paraben içermez.

Ürün Kullanımı :

Yüzünüzü bol köpük ile yıkadıktan sonra maske şeklinde 2-3 dakika bekletin sonra yüzünüzü soğuk su ile durulayınız. Banyo sırasında kullanmak isterseniz sıcak su ile köpürtünüz ve tüm vücudunuza uygulayınız bir miktar bekleyiniz daha sonra ılık su ile durulamanız tavsiye olunur.

Özel parfümü ve dermotolojik olarak test edilmiş sabun bazı sayesinde cildinizin daha saf ve temiz olduğunu hissedeceksiniz.

Thalia Pirinç Sabunu, içeriğindeki Pirinç proteini ile cildi güzelleştirir ve cilde sadelik kazandırır. Cilt kırışıklıklarının giderilmesine ve yaşlanmaya karşı etkilidir. Ferahlatıcı ve rahatlatıcı kokusu ile zinde ve sağlıklı bir cilde kavuşursunuz.

 

Thalia Pirinç Sabunu Doğal Pirinç Sabunu



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Thalia Pirinç Sabunu Cilt üzerindeki fazla yağların temizlenmesine ve cildinize bakım yapılmasına yardımcı olur. Parfümsü ve rahatlatıcı kokusu ile zinde ve .. En Uygun Fiyata En Doğal Ürünler bir tıkla kapınızda thalia19
Thalia Pirinç Sabunu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.